Over Ons

Na 39 jaar een winkelantiquariaat in het centrum van Amsterdam gehad te hebben en met het klimmen der jaren besloot Eduard om enkel op afspraak zijn klanten op locatie, b.v. kantoor te bezoeken of thuis te ontvangen, en verkoopt tevens zijn boeken en prenten via zijn catalogus:  “The Online Gallery”.

Eduard is dit jaar 43 jaar werkzaam als zelfstandig antiquaar. Zijn liefde voor oude prenten heeft hij van zijn Grootvader Egbert van Laer, een Amsterdamse ondernemer. Die een zeer mooie boek en prent collectie van Amsterdam had opgebouwd, met zelfs een complete oblong uitgave van de “Atlas van Fouquet”. De liefde van Eduard voor prenten gaat naast Amsterdam ook verder, en bestrijkt alles wat mooi is van Nederland en van ver daarbuiten. En dat kunt u zien aan de samenstelling van de collectie getoond in zijn “Catalogus”.

Een Amerikaanse klant zei ooit tegen Eduard: “Prints and Books are silent friends, they are around you in your home, so they are always close to you, as good friends should”.
En mede daarom zegt Eduard: zijn prenten zo leuk voor zowel de man als de vrouw, je kunt er beiden van genieten, dus ideaal om kado te geven of om te krijgen van je partner. Maar ook een zakenrelatie doe je er een groot plezier mee omdat het een persoonlijk en origineel kado is.

Instagram

Unieke en opmerkelijke prenten uit onze collectie delen wij op social media, geïnteresseerd? Volg ons op Instagram!

Link naar ons profiel.