Contact

E-mail: eduard.van.dishoeck@hetnet.nl

Telefoonnummer  06-551 676 41

Wij proberen maandag t/m zaterdag, telefonisch (tussen 10.00 – 18.00 uur) of per mail bereikbaar te zijn voor u!

Wij zijn gesloten op 1ste en 2de kerstdag en op nieuwjaarsdag!

Bestel online via onze “Catalogus”  , bel of maak een afspraak. Als u de bestelling geplaatst heeft online, krijgt u daarvan een bevestiging in uw inbox. Echter u hoeft pas te betalen bij het 2de mailbericht naar u. In dat bericht laten wij u weten dat de prent of boek is opgezocht in de collectie en apart ligt voor u.

Tevens vragen wij u dan het totaalbedrag over te maken. naar het bankrekeningnummer dat vermeld staat in dat bericht.

Nadat uw overboeking binnengekomen is bij ons, verzenden wij zo snel als mogelijk uw bestelling per track and trace, of bezorgen deze persoonlijk bij u op kantoor of huisadres!

Als u er voor kiest om bij ons langs te komen en terplaatse te betalen kan dat ook. Wij beschikken over een pinautomaat voor alle gangbare kaarten! Betalen per contant is ook mogelijk.

Spoedservice, en het verzorgen van omlijsting kunnen wij regelen voor u!

Reeds gelijste prenten of in opdracht van u gedaan, worden niet verstuurd via Post.nl, maar worden persoonlijk bezorgd of kunnen opgehaald worden op ons adres.

Het versturen van prenten en boeken verzorgen wij dagelijks, echter wij bezorgen ook persoonlijk aan huis of kantoor, tenminste éénmaal per week in de regio Amsterdam/Utrecht, Rotterdam/Den Haag Den Bosch/Eindhoven, en Arnhem/Nijmegen als dat gewenst is! 

Onze goederen worden geleverd onder de EU, BTW margeregeling. (BTW is inclusief).

Bezoekadres en Pick up point 1)
Langstraat 19, 4176 BC, Tuil
Link: Google Maps

Wij zijn gevestigd in een oude fruitschuur in de nabijheid van de A2 ter hoogte van de brug over de rivier de Waal in het dorpje Tuil.
Op afspraak, kunnen wij elkaar op dit adres in onze toonzaal ontmoeten en is het mogelijk om alle prenten rustig te bekijken. Wij maken een geurig kopje koffie voor u klaar!

Bezoekadres en Pick up point 2)
Amsterdam

Enkel na afspraak


Banknummer:

IBAN: NL60 ABNA 054 76 20 837
Aan: E.A.E. van Dishoeck
BIC: ABNANL 2A, ABN AMRO Bank N.V.
Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam, Nederland.