Contact

Winkel – Antiquariaat – Pick up Point 1): Raamsteeg 1, Amsterdam, centrum, nabij het Spui. Telefoonnummer winkel: 020-624 71 90 of mobiel 06-551 676 41

E-mail: Klik om te mailen eduard.van.dishoeck@hetnet.nl

Dinsdag t/m Vrijdag 11.30 – 17.00 uur

Zaterdags 11.30 uur – 16.30 uur (t/m 3 maart)

Spoedservice, en het verzorgen van omlijsting is mogelijk indien nodig!

Wij kunnen in sommige gevallen ook de prent op uw kantooradres afgeven, met of zonder lijst.

Wij zijn gesloten:

Goede Vrijdag, Paaszaterdag, 1ste Paasdag  en 2de paasdag Koningsdag 27 April Bevrijdingsdag 5 Mei Hemelvaartsdag 21 Mei

Indien u niet kunt tijdens onze reguliere openingstijden, is het mogelijk af te spreken vóór openingstijd of na sluitingstijd door de week of op zaterdagochtend voor half twaalf. U bent van harte welkom.

Pick up Point 2), voor midden en zuid Nederland: in een klein dorpje genaamd “Tuil”, nabij de A2 ter hoogte van de brug over de rivier de Waal. Bestellingen gedaan via de website, kunnen indien aangegeven op het bestelformulier opgestuurd worden  per post. (dit gaat altijd via Track and Trace en aangetekend), of opgehaald worden op één van de 2 Pick up Points. Alles enkel na vooroverleg.


VERKOOP PRENTEN EN BOEKEN NA 30 JUNI, 2020 ENKEL NOG VIA DE WEBSITE! ONZE FYSIEKE WINKEL AAN DE RAAMSTEEG 1 SLUIT OP 30 JUNI, 2020, OM 17.00 UUR. WEGENS HET BEREIKEN VAN DE PENSIOENGERECHTIGDE LEEFTIJD, EN WIJ TEVENS IN HET JAAR DAT WIJ IN TOTAAL 45 JAAR WERKEN EEN ANDER SCHEMA VAN DE DAG ZOUDEN WILLEN PROBEREN TE REALISEREN.

DUS DE VERKOOP GAAT GEWOON DOOR, MAAR DAN ENKEL NOG ONLINE VIA ONZE WEBSITE OF  VIA AFSPRAAK OP LOCATIE!

ALS EXTRA SERVICE GAAN WIJ NA 1 JULI BIJ DE AANKOOP VAN PRENTEN BOVEN DE  275,- EURO  (EXCL. OMLIJSTING), DEZE PERSOONLIJK AFLEVEREN ZONDER EXTRA MEERKOSTEN. MITS HET ADRES GEOGRAFISCH NIET BUITEN DE DRIEHOEK: ROTTERDAM-AMSTERDAM-ARNHEM LIGT!

WIJ GAAN DUS DOOR MET DE VERKOOP, OMDAT WIJ HET WERKEN MET KLANTEN ALS U VEEL TE LEUK VINDEN EN NOG VEEL TE JONG ZIJN OM HELEMAAL TE STOPPEN!

WANT WIJ DELEN SAMEN EEN OUDE WIJSHEID: OLD PRINTS ARE SILENT FRIENDS!

MET HARTELIJKE GROET,

EDUARD

Na 30 Juni wordt ons vaste Pick up point in Amsterdam om bestelde prenten en boeken op te halen: Nieuwe Zijds Voorburgwal 47, ter hoogte van de Kolk en tramhalte (adres van onze lijstenmaker).

Banknummer:

IBAN: NL60 ABNA 054 76 20 837
Aan: E.A.E. van Dishoeck
BIC: ABNANL 2A, ABN AMRO Bank N.V.
Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam, Nederland.