Kwaliteit & echtheid

De kwaliteit en echtheid van de door ons geleverde boeken, prenten en landkaarten staan hoog in ons vaandel. Ons antiquariaat beschikt dan ook over een uitgebreide bibliotheek van gerenommeerde naslagwerken waarin wij de oorsprong van onze producten nazoeken. Op verzoek van onze klanten leveren wij een ondertekend Certificaat van Echtheid bij alle boeken, prenten en landkaarten.


Wij beschikken tevens over een uitgebreid netwerk van professionals op diverse gebieden waaronder het "Stadsarchief " en het  "Amsterdam Museum". 

 

Zodat wij onze originele oude Kaarten, Stads en Dorpsgezichten, Plattegronden, en vogelvluchtperspectief kaarten die wij in voorraad hebben van o.a.:

Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Alkmaar Zaandam, Enkhuizen, Den Helder, IJmuiden, Middelburg, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven Maastricht, Roermond, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Leeuwarden, Groningen, Sneek, Stavoren,Lemmer Zwolle, Amersfoort, en Hilversum.

en de 

originele oude Provincie en Streekkaarten van: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland. ( zoals van Urk en Schokland )

aan u kunnen verkopen op een betrouwbare wijze.

Maar wij hebben nog veel meer dan het hier boven genoemde.

Zie de Catalogus voor onze up to date aanbod, en type in de zoekfunctie de provincie, streek, stad, straat, gracht, naam van het gebouw etc. in.

Deze originele oude prenten en kaarten, hebben allen goede kwaliteit en worden verkocht met een mondelinge uitleg en indien gewenst een Echtheid Certificaat.

Eduard van Dishoeck voert het beheer over de pagina's op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina's op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Het is ten strengste verboden zonder toestemming teksten van onze website of foto's van prenten en kaarten te copiëren of vermenigvuldigen. Er rust Copyright op alle teksten en afbeeldingen getoond op deze Site en in de Catalogus.  © Copyright Eduard van Dishoeck 2012 - 2017